Nostra web no utilitza "galetes". No obstant això, altres tercers podran incloure i llegir "galetes" en el seu navegador d'usuari.
Política de cookies +

ALTRES

TROBADES i LLIURAMENT DE PREMIS

 

Col·laboradors

Cobega        Benitoesports

 

Trobada d’educació infantil i primària

 • Categories: Educació infantil i primària
 • Objectiu a assolir: Establir un contacte amb nois i noies d’aquestes categories de diferents centres d’educació infantil i primària i portar a terme una pràctica esportiva de forma organitzada, però de caràcter lúdic i recreatiu.
 • Dia i lloc de realització: Dissabte 3 de juny a la Zona Esportiva Municipal de Can Jofresa de Terrassa.
 • Criteris de participació: Adreçada a tots els alumnes d’educació infantil i cicle inicial de primària que han participat al programa d’activitats del curs 2016- 2017.

  També es farà el lliurament dels trofeus i medalles corresponents als tres primers classificats de 1a divisió de cada un dels esport als alumnes alevins (grau superior de primària) que han participat a les competicions dels Jocs Esportius Escolars.

Trobada i lliurament de premis de secundària

 • Categories: Secundària, batxillerat i cicles formatius de grau mitjà.
 • Objectiu a assolir: Establir un contacte amb nois i noies d’aquestes categories de diferents centres d’educació secundària i portar a terme una pràctica espor- tiva de forma organitzada, però de caràcter lúdic i recreatiu.
 • Dia i lloc de realització: Divendres 2 de juny a la Zona Esportiva Municipal de Can Jofresa de Terrassa.
 • Criteris de participació: Adreçada a tots els alumnes de secundària que han participat al programa d'activitats dels curs 2016-17.

  També es farà el lliurament dels trofeus i medalles corresponents als tres primers classificats de 1a divisió de cada un dels esports en els alumnes de secundària que han participat a les competicions dels Jocs Esportius Escolars.

Esports individuals (JEE)

 

Es lliuraran medalles als 3 primers classificats de cada esport i categoria a la darrera jornada de cadascun d’ells.