Nostra web no utilitza "galetes". No obstant això, altres tercers podran incloure i llegir "galetes" en el seu navegador d'usuari.
Política de cookies +

FORMACIÓ

DINAMITZACIÓ EN L'ÀMBIT POLIESPORTIU

 

PER QUÈ SERVEIX AQUEST TÍTOL?

 

- El títol de monitor/a d’Activitats de Dinamització en l’àmbit Poliesportiu et permetrà registrar-te al Registre de Professionals de l’Esport (ROPEC)

- Podràs treballar com a monitor/a d’activitats poliesportives que organitzin els Consells Esportius, els Ajuntaments, els Patronats Municipals , els centres educatius, les AMPA i altres entitats esportives.

- Amb aquest títol també podràs treballar en Casals, Estades i Campus esportius durant les temporades de vacances escolars.

 

REQUISITS PER PARTICIPAR-HI:

 

Per assistir al curs, els participants hauran de reunir les condicions següents:

- Edat mínima: 16 anys complerts en el moment de la inscripció (si és menor de 18 anys haurà d’adjuntar una autorització del/s tutor/s legals).

 

OBTENCIÓ DEL CERTIFICAT DE D’ACTIVITATS DE DINAMITZADOR EN L’ÀMBIT POLIESPORTIU:

 

Per obtenir-la, cal haver realitzat satisfactòriament les 5 accions formatives: Bloc Comú + Càpsula de Primers Auxilis + Bloc específic i esport en edat escolar o dinamitzador PCEE + Bloc específic de gestió de petites entitats esportives + 150 hores de pràctiques; i disposar del certificat superat de l’ESO / EGB.

 

 

JOC i ESPORT EN EDAT ESCOLAR(35h) + BLOC COMÚ (15h)

més informació aquí

 

GESTIÓ DE PETITES ENTITATS ESPORTIVES (35h)

més informació aquí

 

CURS DE PROCEDIMENT DE TÈCNIQUES i RECURSOS DE PRIMERS AUXILIS (15h)

més informació aquí

 

PRÀCTIQUES (150h)

més informació aquí

 

Descarregar la Informació