Nostra web no utilitza "galetes". No obstant això, altres tercers podran incloure i llegir "galetes" en el seu navegador d'usuari.
Política de cookies +

FORMACIÓ

PRIMERS AUXILIS A L'ESPORT i l'ús del DEA

 

Aquest curs va destinat a totes aquelles persones majors de 16 anys vinculades al món de l’esport (monitors, entrenadors, dinamitzadors, etc.) que pretenen fer un primer contacte amb els coneixements en el camp de l’Atenció Sanitària Immediata i aprendre a fer ús de forma segura d’un desfibril·lador extern automàtic (DEA) per personal no mèdic.
Es pretén dotar d’eines als participants per poder resoldre situacions que són o poden derivar en urgències vitals i reforçar els coneixements per evitar complicacions derivades de la pràctica esportiva.

La superació de les proves d’avaluació del programa de la formació donarà lloc a l’expedició d’un certificat emès per l’Institut d’Estudis de la Salut que habilitarà per fer ús dels aparells desfibril·ladors externs automàtics (vigència anual i haurà de renovar-se cada any)..

 

Destinat a: MONITORS, ENTRENADORS, PROFESSORAT i DINAMITZADORS

 

Dies de realització: Maig (a concretar).

Tema: Urgències Vitals i l'ús del DEA - Traumatologia.

Lloc: aules de la Creu Roja de Terrassa.

Horari: de 18 a 20:30 hores.

Quota d'inscripció per persona: a concretar

 

Reconeixement a 10 hores de formació de la Creu Roja i certificació de l'Institut d'Estudis de la Salut per l'ús del DEA.

 

FULL D'INSCRIPCIÓ