Nostra web no utilitza "galetes". No obstant això, altres tercers podran incloure i llegir "galetes" en el seu navegador d'usuari.
Política de cookies +

 

ACTIVITAT MULTIESPORTIVA

 

Aquesta activitat està adreçada a les categories prebenjamí i benjamí, és a dir, a aquells alumnes de P5, 1r, 2n, 3r i 4t de primària. Serà una activitat multiesportiva i es realitzarà amb la idea de no especialitzar als nens/es en cap esport en concret, sinó que al llarg del curs puguin realitzar una pràctica esportiva variada i no competitiva per quan siguin més grans poder escollir aquell esport que els hi ha agradat més, així com conèixer esports que fins ara podien ser desconeguts per a ells/es.

 

La inscripció ha de ser en format equip i cada equip estarà obligat a assistir a totes les jornades, tant d'esports d'equip com a les jornades puntuals.

Es realitzaran 5 esports d'equip i 3 esports individuals complementaris a les altres disciplines. Les jornades es duran a terme en dissabte i en horari de matí.

 

S’establiran 3 grups diferents: un pels alumnes de P5, un altre pels alumnes de 1r i 2n i un altre pels alumnes de 3r i 4t. I si la inscripció ho permet, dins de cada grup, es separaran els participants per any de naixement.

 

Les dates de les mateixes i els diferents grups s’establiran en funció a la inscripció.

 

Es realitzaran en horari de matí i estaran dividides en dues parts. La primera part serà de competició de l’esport de la jornada corresponent i la segona serà un moment per compartir menjar i beguda, un temps on l’adversari es converteix en company.

 

És condició indispensable que tots els participants estiguin acollits a l’assegurança obligatòria que cobreix l’assistència mèdica, la responsabilitat civil i indemnitza-cions en cas d’accident, segons estableix el conveni.