Nostra web no utilitza "galetes". No obstant això, altres tercers podran incloure i llegir "galetes" en el seu navegador d'usuari.
Política de cookies +

ACTIVITAT MULTIESPORTIVA

 

Aquesta activitat està adreçada a les categories prebenjamí i benjamí, és a dir, a aquells alumnes de P5, 1r, 2n, 3r i 4t de primària. Serà una activitat multiesportiva i es realitzarà amb la idea de no especialitzar als nens/es en cap esport en concret, sinó que al llarg del curs puguin realitzar una pràctica esportiva variada i no competitiva per quan siguin més grans poder escollir aquell esport que els hi ha agradat més, així com conèixer esports que fins ara podien ser desconeguts per a ells/es.

 

La inscripció ha de ser en format d'equip i cada equip haurà d'escollir la modalitat esportiva a la qual vol participar (bàsquet, futbol, voliebol o handbol).

Es realitzarà una trobada al mes de l'esport escollit on es realitzaran partits amb les diferents escoles inscrites i paral·lelament als parits es realitzarà un tastet d'altres modalitats esportives, una diferent cada jornada.

 

Ex: Si un equip s'inscriu a bàsquet, realitzarà partits de bàsquet durant tot el curs i a les diferents jornades el cambinarà amb un altre esport (futbol a la 1a trobada, rugby a la 2a...).

 

Tant el nombre final de jornades, les dates de les mateixes i els diferents grups s'establiran en funció a la inscripció.

 

S'establiran 3 grups diferents: un pels alumnes de P5, un altre pels alumnes de 1r i 2n i un altre pels alumnes de 3r i 4t. i si la inscripció ho permet, dins de cada grup, es separaran els participants per any de naixement.

 

És condició indispensable que tots els participants estiguin acollits a l'assegurança obligatòria que cobreix l'assistència mèdica, la responsabilitat civil i indemnitzacions en cas d'accident, segons estableix el conveni.