Nostra web no utilitza "galetes". No obstant això, altres tercers podran incloure i llegir "galetes" en el seu navegador d'usuari.
Política de cookies +

PLANS DE PROMOCIÓ ESPORTIVA i
PLA CATALÀ D'ESPORT A L'ESCOLA

PROJECTE D'INCLUSIÓ

 

El Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa i la Fundació President Amat Roumens (FUPAR), aprofitant la seva llarga experiència esportiva, proposem trobades esportives dins de la dinàmica de les trobades entre centres educatius.

Aquestes jornades ofereixen la possibilitat de poder compartir un espai i una experiència molt enriquidora per a tots, ja que a través de l'esport podem apropar-nos els uns als altres sense diferències amb total equitat d'oportunitats.

 

Categories

Les trobades entre centres amb la fundació FUPAR, estan dirigides a alumnes de PRIMÀRIA (cicle superior), SECUNDÀRIA, BATXILLERAT i CICLES FORMATIUS DE GRAU MITJÀ.

 

Objectius específics

  • Trobar espais de normalització dins i/o fora del centre educatiu.
  • Utilitzar l'esport com a vehicle de normalització.
  • Tractar la diferència des de una perspectiva d'equitat i normalitat.

 

Dies de realització

Cada centre escollirà data i lloc de realització en funció de la seva disponibilitat d'instal·lacions o de la disponibilitat de la Fundació.

 

Inscripcions

Cada centre haurà de complimentar el full especifíc per a l'inscripció de les Trobades Intercentres que el Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa proporcionarà a l'inici de curs, especificant que vol participar del Projecte d'Inclusió.

Les inscripcions s'atendran per rigurós ordre d'arribada i es prioritzaràn aquells centres que no hagin participat anteriorment en aquest projecte.

 

Organització tècnica

  • El control tècnic de les trobades correspondrà al Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa, a FUPAR i al centre o centres educatius participants.
  • Les instal·lacions de joc proporcionaran els centre educatius que participin en les trobades.
  • Els centres participants realitzran una reunió abans i després de l'activitat.